Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety

Overený zákazník Testuj.to Gabriela

• Vôňa oblečenia
  • Biorozložiteľné kapsule
  • Práčka je po vypraní čistá
  • Staršie škvrny žiaľ nejdú dole

Kapsule sú naozaj komfortnejšie ako veľké balenia pracích gélov plus veľké balenia aviváže,ktoré zaberajú veľa miesta v kúpeľni či práčovni. Prádlo po vypraní naozaj vonia veľmi príjemne a sviežo naproti iným až priliš preparfumovaným produktov iných značiek.

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Rychlorozpustna kapsula
  • Makke pradlo
  • Pekna vona
  • Vsetko sa mi pacilo

Kapsuly na pranie su uzasne, dobre sa rozpustaju, vyperu aj odolnu soinu z oblecenia. Oblecenie krasne vonia vdaka kapulke a je prijemne a makke na dotyk. Farby z oblecenia nemiznu tak rychlo a teda oblecenie vyzera dlhsie ako nove, co setri peniaze a preplnenost skrine. Vyhodou je aj prakticke balenie, do ktoreho sa deti taknlahko nedostanu.

• Zloženie
  • Vona

Najlepšia kúpa do domacnosti s deťmi pretože je nielen jemný na pokožku ale aj krásne vonia bez použitia avivaze , odstraňuje škvrny akéhokoľvek druhu , vyperie naozaj všetko , som vďačná za tento produkt a možnosť ho mat vo svojej domacnosti kde mám dve deti a tie potrebuju čisté prádlo

Overený zákazník Testuj.to Emília

• Efektivnosť
  • Dobrá rozpustnost kapsuly
  • Cena
  • Balenie
  • Vôňa

Kaspuly majú väčší tvar, dajú sa využiť na svetlé aj tmavé prádlo, pretože sú univerzálne. Prádlo nádherné voňalo ešte niekoľko dní. Škvrny boli odstránené už pri 30°C.
Prádlo si zachovalo žiarivosť. Kapsula sa úplne rozpustila a nezanechála stopy na prádle.

Persil Discs 4v1 Fresh Power kapsule 13 PD

Persil Discs 4v1 Fresh Power kapsule 13 PD

Overený zákazník Margaretkashop Eva Kuchariková

Zakúpený v Margaretkashop

Odporúča produkt
  • Prádlo je čisté a voňavé

• Kapsula sa celá rozpustila
  • Nerušivá, svieža vôňa

Kapsule odporúčam. Prádlo super vyprali, dokonca aj zelené škvrny na kolenách od trávy. Používanie je jednoduché, kapsula sa len vhodí do bubna.. Vôňa je svieža, nerušivá. Taktiež aj práčka po vypraní vonia sviežosťou. So značkou Persil som celkovo spokojná..

• Vona ,rozpustnost, čistota

Naozaj odporúčam nič lepšie na pranie není ta vona je nenahraditeľna prala som sními aj 4 mesačnej aj 4 ročnej dcérke ktoré majú fakt niektoré veci ťažko opratelne a krásne čisté veci ale ta vona je nádherná ani avivaz netreba nič určite odporúčam a budem si kupovať len tieto persil kapsule

Ariel Mountain spring kapsule 100 PD

Ariel Mountain spring kapsule 100 PD

Overený zákazník Alza.sk Ružena

Zakúpený v Alza.sk

Odporúča produkt

Krásne vonia,dobre vyperie, používam ho už dlho

Overený zákazník Testuj.to Jaroslava

Pridané: 22. septembra 2023

Odporúča produkt
  • Krasne provedeni kapsle.
  • Nadherna vune
  • Dobre rozpustitelna

Kapsulky na prani od Persilu 4 in 1 je jeden z top produktu na prani. Ktery muzu doporucit vsema deseti! Kapsle se krasne rozpousti, maji uzasnou dlouhotrvajici svezi vuni ktera obohati vas satnik. Nejradeji peru lozni pradlo a ten pocit lehnout si do cerstve vypraneho pradla je k nezaplaceni.

Overený zákazník Testuj.to Maria

Pridané: 22. septembra 2023

• Ano velmi

Kapsule Persil na pranie sú skvelé.Je to perfektný pomocník na rýchle, čisté a hlavne bez skvr pranie.Bielizen je krásna voňavá farby sýte svieža vôňa bielizne ktorá vôňa aj po vysušení a hlavne super na Tom je že bielizeň je mäkká a nekriči sa vrelo odporúčam

Overený zákazník Testuj.to Krisztina

• textúra
  • rozpustnosť pri 20C

Veľmi pozitívne hodnotím produkt Persil kapsuly na pranie. Používala som ich pri 20 stupnov celzia a účinne odstránili všetky nečistoty. Príjemne a sviežo vonia, netreba k tomu používať ani aviváž. Výsledkom je žiarivo čisté a voňavé oblečenie. Textúra sa mi tiež páčila.

Overený zákazník Testuj.to Szimonetta

• Úplne super produkt
  • Neexistuje

Aj keď nemala som dostatočný čas na vyskúšanie keďže produkt dorazil neskoro, aj tak obrovske ďakujem. Je to super výrobok, podľa mňa najlepší prací prostriedok na trhu, nemá konkurenciu na Slovensku. Odporúčam do každej jednej rodinky, je super fakt ?

Overený zákazník Testuj.to Simona

Odporúča produkt
  • Odstránil škvrny aj z detských veci
  • Nemá

Na produkte ma oslovila jeho sila, pretože mi s jeho pomocou zmizli aj nečistoty z detského oblečenia, konkrétne od jedla (prikrmy) a aj od trávy.
Dalsi plus je jeho svieža vôňa, ktorá nie je dráždivá pripadne žiadna.
Oceňujem aj jeho jednoduché použitie, stačí len jednoducho vhodiť do pračky k oblečeniu.

Overený zákazník Testuj.to Matej

• Kvalita, sviežosť, žiarivosť
  • Nič

Tento prostriedok je výborný pre vypranie škrvn na bielozni. Bielizen nechá pekne čistú a k tomu super žiarivú. Použitie produktu je veľmi jednoduché a aplikacia stojí za to! :) hodnotím 10/10. Ak hladate kvalitu za super cenu tak práve ste ju našli :)

Overený zákazník Testuj.to dominika

• nezanechava skvrny
  • plastový obal

Kapsule persil používam na dennom poriadku pri malom bábätku periem často aj svoje oblečenie. Pri použití kapsulky som dala prať aj biele aj farebné oblečenie. Oblečenie krásne vonalo,bolo čisté a nezanechala kapsulka žiadne škvrny čo sa mi niekedy pri iných stávalo

Overený zákazník Testuj.to Alexandra

• Vona
  • Cena
  • Jednoduché používanie
  • Nemam co vyčítať

Kapsuly používam už dlhšiu dobu a som spokojná . Vôňa je krásna . Nakoľko máme tri deti tak oblečenie je samá škvrna či od papania v škole alebo v školke či od travi alebo blata a so škvrnami si poradí bez problémov a bez namáčania. Farby sú krásne žiarivé , nevyblednuté .

Overený zákazník Testuj.to Romana

• rozpustnosť kapsúl
  • vôňa

Vyskúšala som len na pár praní, no kapsule ma oslovili. V našej uponáhľanej domácnosti oceňujem fakt, že kapsula obsahuje už aj aviváž, takže šetrím čas aj ďalšie produkty. Baví ma aj samotná vôňa či dobrá rozpustnosť kapsúl - to zvyklo byť niekedy dosť veľkým problémom pri tomto type pracích prostriedkov.

Overený zákazník Testuj.to Simona

• dobrá cena
  • dobré vypratie
  • malo kusov v balení

Zo začiatku som sa bála ako sa budú tieto kapsule správať v mojej práčke. Či sa gél niekde neusadí ale po vypratí som nesmierne spokojná s týmito kapsulkami Persil. Nešpiní mi to zásobník na prací prostriedok, čo je veľká výhoda. Kapsulu hodím spolu s prádlom do práčky. Prádlo mi pekne voňalo. Odstránilo mi to aj škvrny takže som spokojná.

Overený zákazník Testuj.to Matej

• Praktickosť
  • Cena v predajni je neumerna

Kapsuly na pranie používam dlhodobo, striedam rôzne značky. S testovanými kapsulami som bol spokojný prádlo vyprali do čista na 40°C, po vybratí z práčky dobre voňalo. Za jediné negatívum považujem maloobchodnú predajnú cenu ktorá mi príde mierne vyššia ako by som od tohto typu produktu očakával.

Overený zákazník Testuj.to Vladimíra

• Rýchle dávkovanie
  • Kvalita

Vyskúšala som pracie kapsuly persil a musím povedat že som veľmi spokojná. Oblečenie zostalo krásne čisté a voňavé. Veľmi ľahké dávkovanie stačí len položiť spolu s pradlom do bubna. Kedysi som s inými značkami nebola spokojná a prestala som kapsule používať, ale tieto persil sú naozaj super.

Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25