Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety

Overený zákazník Testuj.to Miriam

Pridané: 5. októbra 2023

Neodporúča produkt
  • balenie
  • rozpustnost

nemozem odporucit kapsule, bola som fakt nahnevana a sklamana ked som znicila manzelovi tricko s koselou na oboch praniach nam zostalo nerozpusteny obal ktory uz nejde z veci odtranit ?? fakt som sklamana snad do buducna vymyslia nieco co sa fakt lepsie rozpusti

Overený zákazník Testuj.to Petronela

Pridané: 5. októbra 2023

• Vôňa prádla
  • Vôňa práčky
  • Čistota prádla
  • Šikovné uskladnenie

Kapsuly odporúčam všetkými desiatimi. Krásna vôňa nielen prádla ale aj práčky, čisté prádlo aj pri nízkej teplote a velmi šikovné uskladnenie je tiež super premyslené, keďže nezaberá veľa miesta. Kapsula sa len hodí s prádlom do práčky a o nič viac sa nestaráte. Určite produkt odporúčim aj svojim známym a vymenim prášok aj doma za tieto kapsule.

Overený zákazník Testuj.to Laura

• Krásna vôňa
  • Jednoduchá manipulácia
  • Aj pri nižšej teplote sa kapsula rozpúšťa
  • Nič som nenašla

Stačí hodiť kapsulu do bubna práčky s bielizňou aj na nízky stupeň a krásne sa rozpustí. Po vypraní aj vysušení v sušičke, prádlo nádherne voňalo, bolo čisté, žiarivé a dokonca aj bez škvŕn. Jednoduchá manipulácia a vhodné sú kapsule aj na cestovanie stači odobrať počet kusov.

Overený zákazník Testuj.to Henrieta

• jednoduché využitie
  • Sýte farmy
  • Prevoňané oblečenie

S kapsulami som bola prekvapivo spokojná. Jednoducho kapsulu vložíte do bubna pračky a zapnete pranie. Odstranilo fľaky na oblečení ale zarobeň zachovalo živé farby a príjemne prevoňalo. A ešte aj prečistilo a prevoňalo pračku. Za mňa veľké plus a určite pri ňom ostanem.

Overený zákazník Testuj.to Sofia

• Čistota oblečenia
  • Čistota pračky
  • Oblečenie sýtej farby

S kapsulami som bola nadmieru spokojná. Veľmi má prekvapivo, že nám to vyčistilo a prevoňalo práčku, za čo dávam veľké plus. Oblečenie bolo čisté, prevoňané a sýte farby. Kapsule sú jednoduché na použitie, čo veľmi ocenujem, hodíš do bubna a zapneš.Ja ich na 100% doporučujem každému

Overený zákazník Testuj.to Jana

• Oživuje farby
  • Odstraňuje škvrny

S týmto persilom som veľmi spokojná. Odstraňuje ťažko odstrániteľné škrvny ako napríklad škvrny od trávy, fixiek, jedla,.. oživuje vyblednuté farby na oblečení a plus veľmi pekne vonia. Periem veľmi veľa a mňa veľmi rada kapsuly lebo ich tam stačí len hodiť a nemusím nič iné riešiť. Rýchle, ľahké a účinné.

Overený zákazník Testuj.to Kristína

• Svieža vôňa
  • Bez použitia aviváze
  • Žiadne dávkovanie
  • Jednoduchá aplikácia
  • Žiadne

Tieto kapsuly sme si zamilovali so svokrou aj mojou mamkou. Milujeme voňavé prádlo a tieto kapsuly zabezpečili nielen príjemnú vôňu pradla, ale aj to, že ostalo bez akýchkoľvek skrvn alebo flakov. Mame v domácnosti malé deti ktoré sú každý deň nonstop špinavé a tieto kapsule všetko vyčistili. Som maximálne spokojná .

Ariel Mountain spring kapsule 72 PD

Ariel Mountain spring kapsule 72 PD

Overený zákazník MojaLekáreň.sk Jozef

Pridané: 4. októbra 2023

(naposledy upravené 4. októbra 2023)

Zakúpený v MojaLekáreň.sk

• cena

Overený zákazník Testuj.to Lubomir

• Super

Prádlo po vyprani bolo žiarivo čisté a voňavé. Kapsuly sú veľmi praktickou a komfortnú voľbou pri podávaní pracieho prostriedku do práčky. S touto značkou mam dlhodobe skúsenosti a je prvou voľbou pri kúpe prípravkov na pranie a ako vzdá ani teraz ma nesklamala.

Overený zákazník Testuj.to Ingrida

• jednoduché dávkovanie
  • príjemná vôňa
  • odstraňuje škvrny a nečistoty aj pri nízkych teplotách

Kapsula sa úplne rozpustila, prádlo bolo čisté a krásne voňavé aj bez aviváže. Veľké pozitívum je aj to, že sú vhodné na biele aj na farebné prádlo zároveň. Zloženie kapsúl sa skladá z biologicky rozložitelných zložiek tým pádom je šetrnejšie k životnému prostrediu. Pokial hladáte niečo účinné tak Persil Vás určite nesklame, môžem iba odporúčiť.

Overený zákazník Testuj.to Laura

• Belšia prádlo
  • Mäkkosť
  • Sviežosť
  • Nemám negatíva. Možno vyššia cena

Čítala som si recenzie na tieto kapsule a veľa ľudí pisalo, ze mali problem s ich rozpustnosťou. Nám sa nestalo ani jeden krát, že by sa tableta pri praní nerozpustila, alebo že by ostala na prádle. Dokonca sa mi konecne podarilo odstrániť škvrny na bielom prádle.

K pracím kapsuliam ešte vrátim.

Overený zákazník Testuj.to Anna

• Odstraňuje silno odolné škvrny
  • Funguje pri nízkych teplotach
  • Nemusím pouzit aviváž

Kapsuly sú jednoduché na obsluhu, stačí vybrat a hodiť do pračky, nemusíte používať ani aviváž. Kapsuly zanechávajú príjemnú jemnú vôňu na oblečení, ale ak máte radi intenzívnejšiu vôňu, odporúčam použiť aviváž. Kapsuly sú šetrne k oblečeniu, odstránia aj viac odolné škvrny. Čo sa týka živosti farieb, nevšimla som si nejaký rozdiel.

Overený zákazník Testuj.to Andrea

• Vôna
  • Balenie
  • Efektívnosť
  • Značka
  • Jednoduchosť
  • Nemam výhrady k výrobku.

Milujem kapsuly na pranie... Je to pre mňa rýchly spôsob prania ..všetko rýchlo instantné pripraviť v domácnosti je mojou prioritou... Či sa jedná o varenie alebo pranie...takže moja voľba sú určite kapsuly na pranie. Príjemná vôňa a účinnosť sú neoddeliteľnou súčasťou výberu..takže spokojnosť určite je z mojej strany.dakujem

Overený zákazník Testuj.to Lenka

Odporúča produkt
  • Vyperie zaschnute škvrny aj na nízkej teplote
  • Príjemne vonia
  • Prádlo vypadá svieže žiadne vyblednute farby

S kapsulami Persil 4 in 1 Discs som nesmierne spokojná. Aj na nízkej teplote pekne vypralo odstránilo zaschnuté škvrny. Po opratí prádlo ostalo svieže krásne vypraté. Žiadne vyblednuté farby a ani žmolky na prádle. Príjemná svieža vôňa. Môžem len odporučiť.

Overený zákazník Testuj.to Nikola

• Vona pradla
  • Mkkost pradla
  • Jednoduche pouzivanie
  • Stala farba oblečenia
  • Nema

Som mama dvoch malých detí a pranie je u nás doma každodennou činnosťou. Oblečenie je špinavé od blata, trávy, čokolády, ovocia. Persil disc si s tým hravo pomohol. Prádlo bolo čisté ako nové. Až som neverila ze taka mala vecička tak nádherne prevoni prádlo.

Overený zákazník Testuj.to Veronika

• vôňa
  • čistota
  • farebnosť

Ak by som si mala zvoliť aké kapsule si vybrať na pranie mojich vecí, určite by to boli pracie kapsule Persil.
Po dopraní keď som vybrala prádlo bola som milo prekvapená ako pekne a intenzívne vonia a samozrejme o čistote nemusíme ani hovoriť, bolo ako nové :) Odporúčam jednoznačne.

Overený zákazník Testuj.to Vlasta

• Jednoduchá msnipulacia
  • Čisté ptanie
  • Odstránenie drobných skvŕn
  • Príjemná vôňa
  • Hebkosť pradla po vysušení
  • Cena
  • Nezaznamenala som

Kapsula sa rýchlo rozpustila, bez ostatkov, co ma prekvapilo aj pri nizkych teplotách prania. Vôňa vypraného prádla je nevtieravá a príjemná. Menšie škvrny na odeve sa odstránili a prádlo po opratí nezmenilo ani farbu. S tabletou sa manipuluje velmi jednoducho, vhodením na spodok bubna.

Overený zákazník Testuj.to Timea

• Odstránenie škrvn

Velká spokojnost s kapsulami persil. Kedže mam niekolko mesačne babatko periem takmer každý den a veci ktore som myslela že už ostanu flakate pretoze po par bežnych praniach boli škrvny stale viditelne.Som už som naozaj aj prestala dufat že ich dostanem do povodneho stavu no po použiti tychto kapsul som ostala prijemne prekvapena, takmer vsetky flaky boli fuč. vôňa pradla po vyprati taktiež velmi fajn.

Overený zákazník Testuj.to Klaudia

Neodporúča produkt
  • Jednoduchosť použitia
  • Slabá rozpustnosť

Kapsuly na pranie ma spočiatku veľmi zaujali, pretože sa ľahko a rýchlo používajú. Netreba nič dávkovať, pretože už je celá dávka použitá v jednej kapsule. Taktiež krásne voňajú a aj prádlo po nich nádherne vonia, no žiaľ sa nerozpúšťajú pri nižších teplotách a ja používam hlavne tie nízke teploty, takže nie som s kapsulami spokojná, čo ma mrzí, lebo som sa na ne veľmi tešila.

Overený zákazník Testuj.to Tatiana

• Jednoduché použitie
  • Prádlo krásne vonia
  • Cena
  • Nič

Kapsule Persil nádherne voňajú. Použila som ich prvýkráta. Prádlo je úžasne čisté a krásne prevonia väčšie množstvo oblečenia na jedno pranie. Kapsule používam aj na podlady, vonia potom celý byt. Cena je fajn, nie je prehnaná, takže určite ich budem kupovať znovu. Doporučujem kúpiť tieto super kapsule. Splňujú všetky očakávania. Nevýhody som za mňa žiadne nenašla.

Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25