Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety
Kapsule spoľahlivo vyperú aj škvrny, som s týmto pracím prostriedkom spokojná..
Kapsule sú veľmi účinné, prádlo mám vždy veľmi dobre vypraté, aj škvrny zmiznú
- Dlhotrvajúca vôňa
- Odstránenie škvŕn
- Žiarovost farieb
- Nič čo by sa mi nepáčilo
Odporúčam všetkými desiatimi, vďaka týmto kapsulám na pranie sa už o svoje oblečenie nebojím. Vďaka ním oblečenie celej našej rodiny je krásne voňavé, bez všetkých všelijakých škvrn a farby sú krásne žiarivé. Jednoduché a rýchle používanie, žiadne odmerky.
- Výhodné balenie za dobrú cenu
- Odstraňuje škvrny
- Prádlo zostáva dlho svieže
- Nič som nenašla
Za seba tieto gélové kapsule Persil DISCS 4iv1 odporúčam, keďže sa mi veľmi páči, že ich stačí hodiť do bubna a netreba žiadnu aviváž a prádlo je mäkké a prevoňané úžasnou vôňou. Persil ma tak zaujal, že som si prikúpila aj ďalšie kapsule persil disc 4v1
- Vona
- Čistota prádla už pri nízkej teplote
Prádlo krásne vyprate už pri nižšej teplote, co nieje samozrejme pri každom pracom prostriedku.Hlavne ak porovnám s tým co som používala doposiaľ. Kapsule sa krásne rozpúšťaju, na oblečení neostáva nic. Taktiež vôňa po praní je krásna a prádlo je voňavé ešte dlhý čas.
- Netreba sa zdržiavať s odmeraním množstva pracieho prášku
- žiarivosť farieb
- vôňa
- veľké škvrny nevypralo
Persil Discs 4v1 sa predávajú v plastových boxoch s detskou poistkou a s papierovou odnímateľnou etiketou. Obe časti obalu sú recyklovateľné, stačí ich uložiť do triedeného odpadu. Veľké fľaky bohužiaľ po praní nezmiznú, no menšie áno. Po vypraní zachováva farby žiarivé a voňavé.
- jednoduchosť použitia
- vôňa oblečenia po vypratí
Persil kapsuly na pranie aj pri nízkej teplote účinne vyperú prádlo.Prádlo je po vypraní voňavé a prípadné škvrny sú odstránené. Plusom je aj prevoňaná práčka. Pranie s kapsulami je jednoduchšie ako s bežným práškom na pranie,netreba nič dávkovať,stačí iba vhodiť kapsulu do bubna práčky.
- dobrá rozpustnosť
- vôňa,
- ľahké použitie
- nenašla som
Kapsule Persil sa mi veľmi páčili. Ich použitie je veľmi praktické - len ich pred praním hodíte do bubna a je. Veľmi sa mi páčila svieža vôňa ktorá vydrží. Kapsule sa dobre rozpustili a nezostala po nich žiadna stopa na prádle. Vyhovuje mi, že nemusím spoločne s nimi používať žiadnu aviváž.
- Kapsulová forma
- Rozpustnosť
- Jemnosť prádla po vypraní
Prádlo bolo krásne čisté a svieže. Použitie je jednoduché, chodíte do bubna pod oblečenie a periete, žiadne nalievanie a dávkovanie. 1 kapsula sa u mna rovnala 8 kg oblecenia a bola dostačujúca. Farby oblecenia boli zachované. Celkovo efektívnosť s použitie kapsúl hodnotím kladne
- Krásna vôňa
- Vystačilo na celý bubon prádla
- Odstránilo škrvny
- Žiadne
Kapsule úžasne voňajú, prevoňali všetko prádlo a odstránili aj odolné škrvny od farieb z ateliéru. Obrovská výhoda je, že netreba dávkovať prach alebo gél a jediná kapsula stačí na naplnenú práčku. Kapsula sa rozpustila a nezostali po nej žiadne zvyšky, čo býva u iných značiek problémom. Určite odporúčam
- Prijemná vôňa
- Nemusím aviváž používať
- Odstraňovanie škvŕn
- Nemám čo ktomu vytknúť
Odstranilo mi to skvrny po deodorante na bielom tricku ktore bolo uz xy krat prane, skvrny s napinacej plachty, co sa tyka odstranovania škvrn som bola velmi prekvapena necakala som taku silu
Nadherna dlhotrvajuca vona
Nevyhody som unas nevidela ziadne
- Recyklovateľné balenie
- Nemám čo vytknúť
Kapsuly na pranie Persil majú vynikajúcu sviežu vôňu. Vyhovuje mi na nich praktickosť, lepšie sa skladujú, bielizeň je po opratí čistá, bez škvŕn. Výhodou je, že nemusím mať osobitne prostriedok na farebné a biele prádlo. Bonusom je recyklovateľné balenie.
- Vôňa Sviežosť Pracia schopnosť Mäkkosť pradla
S kapsulami Persil 4 v 1 som veľmi milo prekvapená a nadmieru spokojná,príjemná ,jemná svieža vôňa prádla ,prádlo vždy čisté bez fľakov,,kapsula vždy perfektne rozpustená ,môžem len odporučiť ,za mňa veľká spokojnosť určite budem kapsule aj naďalej používať .
- Svieža dlhotrvajúca vôňa
- Svieža dlhotrvácna vôňa
- Tvar kapsule
- Sila vône
Skúšala som kapsule pridať do bieleho čierneho ale aj do farebného prania a musím povedať že som bola veľmi prekvapená a odstránenia škvŕn z bieleho oblečenia a veľmi príjemnej vône,ktorá vyzdržala naozaj dlho.
Odporúčam preto kúpu kapsule do prania od značky Persil.
- Všetko v jednom
- dobré davkovanie
- skladnosť
- vôňa
Kapsulky odnznačky persil 4 v 1 som by som odporúčala , nakoľko som bola s nimi nadmieru spokojná.
Krásne vyprali aj väčšie nečistoty z prádla a to aj napriek krátkym programom a nízkym teplotám.
Ďalej by som vydzdvihla že prádlo nádherne voňalo a aj farby zoszali krásne žiarivé
- Vona
- Komfort pouzivania
- Odstranovanie skvrn
Ako plus hodnotim jednoduchost tohto produktu ( vlozit, nastavit program, zapnut start ) a taktiez vonu, ktora je velmi prijemna. Comu som vsak sklamana je odstranovanie skrvn. Jednoduche skvrny nedokazalo odstranit (tj. skvrna od blata,..), co ine pracie prostriedky si s tym poradili velmi jednoducho.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »