Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety
- Vypere kazdy flak
- Pradlo je ciste a vonave :)
- Bielizeň vyčistí do hĺbky
- K tomuto produktu nemam do vytknúť
Z tohoto persilu 4in1 som nadsena. Vyperie kazdy flak do hĺbky a ta vôňa. Cely byt krasne vonia a naozaj odstráni kazdu škvrnu. Kedze mam 2 deti a stale na ihrisku, uplne vypral ponozky od piesku do hĺbky. Predtym mi zanechávalo ponozky este spinave a teraz tak vyčistilo pekne do hĺbky ti pradlo ze som z toho hotova ako to naozaj funguje. Naozaj perfektne vyperie. Odporucam :)
- čistota
Testujem nové pracie kapsule persil disc 4v1. Kupujem iba konkurenčnú značku. K testu som pristupovala s neistotou. Avšak už po prvom praní ma ocarila vôňa v celom dome, čo je pre mňa veľmi dôležité. Prádlo bolo krásne čisté a voňavé. Persil ma tak zaujal, že som si prikúpila aj ďalšie kapsule persil disc 4v1 na farebné pradlo. Nesklamali. S väčšinou škvŕn si Persil poradil, prádlo bola čisté a voňavé. Rozhodne budem kupovať iba tieto kapsule, pretoze nieje nad spokojnosť
- Pekná vôňa
- Svieže oblečenie
- Perfektné odstránenie škvŕn
- Kapsula sa celá nerozpustila
S Persil kapsulami na pranie som veľmi spokojná. Odstránili všetky škvrny z oblečenia. Oblečenie bolo po vyprani svieže a pekné voňalo. Po vyprani oblečenie nebolo zašednute ale farby na oblečení boli žiarivé. Jednu negatívnu skúsenosť ktorú s kapsulami mám je tá že kapsula sa celá nerozpustila inak som spokojná. Persil kapsule určite budem odporúčať známym.
- Jednoduché a efektívne
- zatiaľ nepozorujem
Tieto kapsule môžem jednoznačne zaradiť medzi moje obľúbené, oblečenie je po opraní čisté a sviežo vonia. Odstráni aj nečistoty,ktoré mi denne nosí môj malý futbalista :) Spolu s obruskami skvelá jednoduché a veľmi účinné riešenie.Oceňujem aj recyklovateľný obal.
- Jednoduché použitie
- Krásna vôňa
- Netreba používať iné produkty na pranie, stačí mi tento jeden
- Možno sa zdá byť cena vyššia, ale na druhej strane, netreba už používať odstraňovač škvŕn, aviváž
Tieto kapsule sa u nás vyskúšali prvýkrát a naozaj nebanujem kúpu. Farby nevyblednú ako predtým. Prádlo je čisté, voňavé. Nemusím sa trápiť s dávkovaním, jednucho vhodím túto kapsulu do práčky a nič viac netreba. Dokonca som nepoužil ani odstraňovač škvŕn a škvrny, pri ktorých by som musel použiť drahé prípravky, boli preč.
- Balenie.
- Spôsob a jednoduchosť používania.
- Vôňa.
- Výsledný efekt.
- Praktickosť.
- Skúšal som prvýkrát zatiaľ som na nič neprišiel.
Kapsuly som vyskúšal na podstatne špinavom a prepotenom cyklistickom prádle. Nepridával som žiadne prášok, ani aviváž. Prádlo je úplne voňavé, hebké a výsledný efekt pretrváva aj počas ďalšieho používania. Na drese neostali žiadne škvrny od potu a odstránilo sa aj všetko blato. Odporúčam vyskúšať.
- prádlo krásne voňavé
- ľahké použitie kapsúl a ušetrenie času
- efektívne rozpustenie kapsule
- oblečenie bez škvŕn
- zachovanie čistoty oblečenia
Použitie kapsúl na pranie Persil ma milo prekvapilo, keďže aktívne odstránili škvrny z oblečenia a zabezpečili dlhodobú sviežosť kúskov oblečenia.
Ich aplikácia je veľmi jednoduchá a predstavujú efektívnu náhradu pre aviváže a pracie prášky. Rozpustnosť kapsule bola dostatočná, nenašla som žiadne nerozpustené časti, preto sa nemusíte obávať žiadnych možných fľakov.
- vôňa
- živosť farieb
- žiadne škvrny
S produktom som bola spokojná splnil moje očakávania, vôňa kapsúl bola super aj sa dobre používali, škvrny sa po prvom praní odstránili aj samé, komfort používania bol super je to veľmi lahké, farby sú krásne živé ako nové za mňa veľká spokojnosť s kapsulami
- Prijemna vôna
- Jednoduche použitie
Musím uznať, že škvrny od rajčín, mrkvy či iných dobrotiek vôbec neboli problém a skoro všetko kapsule odstránili bežným praním pri štyridsiatich stupňoch. Posteľná bielizeň bola krásne voňavá, záclony ožili a náš domov vyzeral na chvíľu ako zo škatuľky. Škrvny od trávy a blata boli nemilosrdne odstránené a v neposlednom rade ma milo prekvapilo, že moje oblečenie z fitka zrazu krásne voňalo, keďže som s funkčnou bielizňou večne bojovala.
- Príjemná vôňa
- Vperie aj veľmi špinavé prádlo
- Praktické balenie
- Praktické používanie
- Oblečenie nevonia dosť dlho
Kapsuly na pranie od značky Persil používam veľmi rád sú praktické a jednoducho sa používajú stačí ich hodiť do práčky. Tieto kapsuly krásne voňajú a vyperu aj väčšie škvrny pri praní na krátky cyklus a pri nízkej teplote. Určite odporúčam tieto kapsuly..
- Svieža a jemná vôňa
- Kapsule si poradili s každou škvrnou
- Nič
Myslím si, že moje deti otestovali tieto kapsule dostatočne. Každý deň niečo iné. Buď škvrny od jedla, trávy alebo dokonca od blata. Tieto pracie kapsule si ale poradili s každou škvrnou, ktorú im moje deti nachystali. A navyše prádlo veľmi príjemne vonia aj bez použitia aviváže.
- Balenie
- Jednoduchosť
- 4v1
Kapsuly na pranie sú vo veľmi praktickom balení čo je skvelé, pretože si ich jednoducho môžete zabaliť aj na dovolenku. Jemná a pritom osviežujúca vôňa vás presvedčí o tom že je to to práve, v čom chcete prať prádlo. Kapsule persil jednoducho zvýraznia farby na oblečení hneď po prvom praní.
- Rozpustnost
- Ze sú 4in1
- Nevypralo všetky skrvny
Spokojnosť s kapsulami je celkom super. Rozpustnost je super aj pri nižšej teplote a aj pri vyššej teplote. Vôňa je veľmi príjemná. Čo sa týka odstraňovania škvŕn tak stalo sa mi pri jedných teplákoch sa fľaky a špina nevyprali ale je pravda že po predprati išli dolu.
- vôňa
- množstvo pracieho gélu
- vyberie všetky bežné škvrny
- čistý práčku
- už od teploty 20°C
- nemožno využiť na ručné pranie
- potešila by ma aj možnosť bezobalového doplnenia nádobky
Láska na prvé opranie. Zo všetkých gelových kapsulí na pranie som bola s týmito bola najspokojnejšia. Sú dostatočné veľké, majú veľké množstvo pracieho gélu. Pokojne vystačí aj ja väčší objem prádla. Výborná čistá vôňa, ktorá drží na oblečení aj bez použitia aviváže. Odstránila všetky bežné škvrny, ktoré som na oblečení mala s tým, že som prádlo prala na nízkej teplote. Kapsule sú aktívne už od 20°C. Ideálne pri praní jemných texitíí, ktoré sa musia prať pri teplote 30°C, ktoré sú v dnešnej dobe už skoro všetky. Do budúcna by som prijala možnosť bezobalového doplnenia si nádobky kapsulami.
- jednoducha manipulacia
- ciste vonave pradlo
- super balenie
-super praciw vysledky
-pradlo oblecenie je po vyprati a pouziti jednej kapsuly krasne ciste a vonave
-kapsule su vyhodne v tom ze nic sa nerozleje ako pri tekutom prachu alebp nic sa nerozsype ako pri prasku
-je to presne na mieru robena kapsula
-nic netreba merat
- Vôňa
Výrobok je efektívny odstraňuje škvrny bez problémov biela bielizeň nie po vypraní žiarivo živá Používajú sa komfortne pretože nemusíte vláčiť ťažké pracie prášky a dávkovanie praktické vôňa je krásna Aj bez použitia aviváže obsahujú 4 komory každá má iný účel.
- Čstota
- Kapsulový obal
Kapsuly Persil odstránia škvrny z oblečenia ,čo je super ?Nádherne vonia prádlo po vypratí .Krásne farby po vypratí prádlo je ako.nové. Je to veľmi šikovné a praktické balenie ,čo je výborné ,ale pre tých čo sú zvyknutí na starú klasiku nalievanie ,asi nesiahnu po kapsuliach .
- Kvalita čistenia oblečenia
- Jednoduchosť použitia
- Vôňa oblečenia po praní
- Počet kusov v balení
- Nič
Kapsuly na pranie som skúšal prvýkrát a musím povedať, že som bol naozaj spokojný. Kvalita prania a vôňa oblečenia boli naozaj super. Jednoduchosť používania je plusom. Oblečenie bolo pekne čisté, biele tričká takmer ako nové. Jediné čo ma desí je, že by sa kapsuly mohli roztrhnúť pred vložením do práčky.
- Vona
- Zloženie
- Malé balenie
- Nic
Odporúčam produkt,
som veĺmi spokojná, vyskúsala som aj iné produkty na pranie , ale pre mňa je toto najlepší. Najlepšie vyperie bielizeň a krásne voní nehovoriac o tom že po vyprati z pračky prevoni celý byt čiže u nás doma naozaj veľká spokojnosť
Je to vynikajúci práci prostriedok,odporúčam ho vsetkym
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »