Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety
Kapsule používam už dlhšiu dobu a som spokojná.
Pridané: 12. júna 2024
(naposledy upravené 1. októbra 2024)
- Kapsule Persil sú veľmi dobre . Vyperu aj rôzne škvrny. Sú vhodné aj na biele aj na farebné prádlo navyše oživia farby oblečenia. Určite by som všetkým odporučila vyskúšať určite nebudete ľutovať je to veľmi dobrá vec .
- voňavé prádlo
- odstráni škvrny
- nelepí sa na oblečenie
- vyperie aj pri nízkej teplote
- vonia príjemne aj doma po vystretí prádla :)
- žiadne
celkovo s výrobkom som spokojná. odporučila som aj svojim blízkym a nechala ich vyskúšať kapsule so mnou na základe vzoriek, ktoré som dostala pri testovaní. určite produkt budem používať ďalej aj v budúcnosti. prádlo príjemne voňalo, s ním aj okolie doma. Kapsula sa nenalepila na prádlo počas prania a pekne sa vymyla. Škvrny, ktoré som mala na oblečení sa počas prania odstránilil. Celkovo som s výrobkom spokojná na 10 z 10 bodov. Blízkym, ktorým som to dala otestovať sú rovnako spokojný a budú kapsule používať aj naďalej. Myslím si, že cena zodpovedá aj kvalite, keďže škvrny boli odstránené. Za mňa je veľký plus čistá vôňa prostriedku, ktorý bol zachovaný aj neskôr, už po vypraní. Vyskúšala som to aj na rôzne farby oblečenia a kapsule mali rovnaký účinok.
Pridané: 12. júna 2024
(naposledy upravené 29. septembra 2024)
- Dlhotrvajúca Vôňa
- Odstraňovanie odolných škvŕn
- Čistia aj práčku
Tento produkt krásne odstraňuje odolné škvrny. Vôňa je krásna a netreba používať ani aviváž. Nezabudnúť kapsulu vložiť najsôr na dno bubna až potom pridať bielizeň.
- Účinnosť
- Vôňa
- Nič
Vyskúšala som na rôznych typoch prádla a všetko super. Kapsula sa celá rozpustila aj pri nízkych teplotách, prádlo bolo voňavé a čisté.
- je to ariel dobra cena aj pomer kupoval som ho prvy krat na allegru, vzdy som chodil do honau na nakup, u nas stoji za dve veci
- Kvalitný produkt
- Vyčistí škvrny
- Čistí aj práčku
- 4v 1 -jednoduchá manipulácia
- Voňavé prádlo
- Žiadne
Prodikt som testovala.Možem povedať, že odstraňuje pekne škvrny,krásne vonia a aj práčka je praní voňavá.Páču sa mi ,že funguje aj pri nízkych teplotách.Odporúčam
Pridané: 11. júna 2024
(naposledy upravené 3. októbra 2024)
- efektívne vyperú
- ľahké pranie
- Nič
Výrobky Persil opäť nesklamali. Tieto kapsule nielen krásne prevoňajú kúpelňu, ale aj efektívne vyperú. Používajú sa veľmi ľahko, nezašpiním si pritom ruky, ako napríklad od tekutého prášku. Môžem len odporučiť.
Radka H.
Pridané: 11. júna 2024
(naposledy upravené 30. septembra 2024)
- prevoňajú pračku, odstraňujú zachnuté škvrny
Veľmi účinne odstraňuje škvrny z bielizne, dokonca z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že odstránia aj zaschnutý paradajkový pretlak z bieleho trička, krásne prevoňali pračku, odporúčam každému
Iryna_Divunova
Pridané: 11. júna 2024
(naposledy upravené 2. októbra 2024)
- odstraňuje nepríjemný zápach v práčke;
- dizajn;
- všestranné použitie
- neodstráni škvrny na prvýkrát
Považujem za vhodné používať tento druh prášku. Vložím ho do práčky a idem si robiť svoje povinnosti. Páčilo sa mi, že môžete prať aj pri 20 stupňoch Celzia. Ale veci po vypraní vyzerajú dobre a kvalita sa nepokazí. Príjemne vonia v práčke aj samotné oblečenie.
- jednoduché dávkovanie,
- skvelé pranie pri nižšej teplote
- krásna vôňa
- čistiace účinky na práčku,
- pekný dizajn
- žiadne
jednoduché dávkovanie,vyperie krásne bielizeň pro nižších teplotách, čo znamená odstránenie škvrn a čísté pradlo, úspora energií, penazí a času
čistiace účinky na práčku, práčka po praní pekne vonia a viditeľnejšie je vonavejšia a čistejšia
pekný dizajn, ktorý zaujme,
ekologický rozmer kapsula recyklácia obalu
Satinas
Pridané: 11. júna 2024
(naposledy upravené 1. októbra 2024)
Mala som obrovské šťastie, že tento produkt som dostala na otestovanie. Môžem jednoznačne povedať, že som mimoriadne spokojná s vyskúšaním tohto výrobku. Nakoľko som absolútnym zástancom Slow Fashion trendu, určite by som každému smelo odporúčala tieto pracie kapsuly Persil Discs 4v1 Deep Clean Expert Stain Removal, a to i prípadným skeptikom. Treba poznamenať, že tieto kapsuly na pranie úplne, a to až do bodky splnili popis produktu, preto sa nejdem ani rozpisovať dopodrobna. Však značka Persil je už sama o sebe záruka na kvalitu a to už dlhé roky sa drží na čele pomysleného rebríčku pracích prostriedkov. Zhrnutie je, že za mňa jedno veľké ÁNO!
Ariel Allin 1 Color Protect kapsule sú veľmi účinné, opakovane ich kupujem a vyperú veľmi krásne prádlo a farby zanecháva svieže
- Odstraňovanie škvŕn: Kapsule sú efektívne pri odstraňovaní aj tých najodolnejších škvŕn, vďaka technológii Deep Clean, ktorá preniká hlboko do vlákien.
- Hĺbkové čistenie: Prací prostriedok dôkladne čistí bielizeň a zároveň šetrí vlákna.
- Sviežosť: Kapsule dodávajú bielizni dlhotrvajúcu sviežu vôňu.
- Praktické použitie: Kapsule sú ľahko použiteľné a dávkovanie je automatické, takže sa nemusíte starať o meranie pracieho prášku.
- Vhodné pre nízke teploty: Kapsule sú účinné aj pri praní na nízke teploty, čím šetríte energiu.
- Ekologické zloženie: 92% zložiek kapsúl je biologicky rozložiteľných a obal je 100% recyklovateľný.
- Cena: Kapsule sú drahšie ako klasický prací prášok.
- Nevhodné pre jemné tkaniny: Kapsule nie sú vhodné pre pranie vlnených a hodvábnych tkanín.
- Parfém: Niektorým ľuďom sa môže zdať parfém príliš silný.
Persil - Pracie kapsuly Discs 4v1 Deep Clean Expert Stain Removal sú kvalitný prací prostriedok, ktorý efektívne odstraňuje škvrny a hĺbkovo čistí bielizeň. Vďaka praktickému použitiu a šetrnému zloženiu sú ideálne pre moderné domácnosti. Cena kapsúl je síce vyššia, ale zodpovedá ich kvalite a efektivite. Ak hľadáte prací prostriedok, ktorý si poradí aj s odolnými škvrnami a dodá vašej bielizni dlhotrvajúcu sviežosť, Persil Discs 4v1 Deep Clean Expert Stain Removal je skvelou voľbou.
Odporúčanie:
Kapsule odporúčam všetkým, ktorí hľadajú efektívny a praktický prací prostriedok na pranie bielej a stálofarebnej bielizne. Kapsule sú vhodné aj pre alergikov a osoby s citlivou pokožkou.
- svieža vôňa
- odstraňuje škvrny
- v práčke sa úplne rozpustia
- recyklovateľný obal
Kapsule som vyskúšala prvýkrát. Za mňa veľká spokojnosť. Skvelá náhrada za prací gél, v práčke sa kapsule úplne rozpustia. Okrem sviežej vône prádla, ma príjemne prekvapilo aj čisté prádlo bez fľakov.
lucka.k9
Pridané: 10. júna 2024
(naposledy upravené 28. septembra 2024)
- Účinnosť, odstránenie škvŕn pri nízkej teplote
- Nemá minusy
Kapsule Persil Discs 4in1 sú fakt topka. Na plnú práčku Vám postačí jedna pracia kapsula. Môžte prať pri nízkej teplote.
Vaše prádlo bude čisté a voňavé a svieže po dlhú sobu.
Keď pečieme pri nízkej teplote šetríte energie a to je výhoda.
Persil ma nikdy nesklamal , úžasná svetová značka ktorá vie čo robí. Odporúčala som ho na sociálnych sieťach aj mojej rodine.Dala som jej pár kapsúl a ihneď si išla kúpiť ďalšie balenie do drogérie.
Ja som sním prala posteľné obliečky, nádherné voňajú, sú svieže už druhý deň.
Tento produkt je vhodný ak máte flaky na oblečení. Vyperie ich.
Registrovaný používateľ
Pridané: 10. júna 2024
(naposledy upravené 10. júna 2024)
- Pracie kapsule sú praktické.
- Je možné prať aj pri nízkej teplote.
- Prádlo je vôňavé
- čisté a krásne biele
- Nič
Určite Odporúčam. Praktické balenie, krásne vonia a biele čisté prádlo. Pracie kapsule používam už vyše dvoch rokov a nízka teploty je určite plus 20st.
- Účinnosť, sviežosť, ochrana farieb, jemnost
1. Vysoká účinnosť čistenia: Persil Expert 4in1 vďaka svojej pokročilej receptúre preniká hlboko do vlákien a efektívne eliminuje nečistoty.
2. Dlhodobá sviežosť: zanecháva prádlo svieže a voňavé po dlhú dobu. Príjemná vôňa zostáva na oblečení dlho
3. Ochrana farieb: Persil Expert 4in1 je špeciálne formulovaný tak, aby chránil farby vašich odevov.
4. Jemnosť pre tkaniny: Persil Expert 4in1 je šetrný predlžuje životnosť oblecenia
- vona, ucinnost, rozpustnuost, lahke pouzitie
produkt vyborny, ked bude v zlave urcite znovu kupim, krasne prevonia pradlo, do prania som ale a tak pridavala olej do prania
Pridané: 10. júna 2024
(naposledy upravené 8. októbra 2024)
- krásna vôňa, dokonale vyperie znečistené prádlo, oceňujem praktické kapsuly
- nemám výhrady
maximálne praktické kapsuly, ktorých zloženie penikne hlboko do vlákna a naozaj odstráni škvrny na oblečení. prala som detské tepláky od trávy, blata, farbičie, vodových farieb... okrem toho krásne vonia a prádlo je dokonale čisté. oceňujem že produkt je určený na všetky typy prádla ( biele, čierne aj farebné). veľmi sa mi páči aj praktické balenie ktoré mám vždy po ruke.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »