Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety
super
Kvalitný produkt.
- výhodné balenie za super cenu
- splnil očakávanie
Dobre perie, odporúčam
Jednoduché použitie. Nie je potrebná aviváž. Čistí to aj práčku.
- Kapsule som dostala možnosť otestovať, a som veľmi spokjná. Odstránili mi odolné škvrny už pri nízkej teplote, prádlo veľmi pekne vonia aj bez použitia aviváže. Kapsule sú veľmi praktické aj na cestovanie, sú naozaj spätné.
- Pri preplnení práčky sa nerozpustia a je potrebné dať ich na spodok bubna.
ešte som neprala
kvalitné
- Vyperie aj zaschnute skvrny
- 4v1, nie je potrebná ďalšia investícia do čistenia práčky
- Kvalita pracieho prášku je super.
- Kvalita pracieho prášku je super.
- Spokojnosť!
- Opakovane objednané.
- Odporúčam!
- vôňa
- jednoduché používanie
- odstraňuje škvrny aj pri nízkej teplote
Som veľmi spokojná s pracími kapsulami najmä pre ich vôňu a jednoduché použitie. Prádlo krásne voňalo aj bez použitia aviváže ( pri praní spodného prádla nepoužívam aviváž). Priateľove rifle so zaschnutými škvrnami z garáže ( fakt netuším ich pôvod), vyprali dokonale. Dávkovanie je jednoduché pretože nemusíte použiť žiadnu odmerku, jednoducho vložíte jednu praciu kapsulu pod oblečenie ( áno, ideálne najprv kapsulu a potom oblečenie, no niekedy na to zabudnem :D )
som spokojna
- Výhodná cena balenia
Persil Discs Expert Stain Removal kapsule 34 PD
Evasarlota
Pridané: 23. júna 2024
(naposledy upravené 7. októbra 2024)
- prijemná vôňa
- sila Persilu
- pranie, ochrana vlákien a farieb, odstraňovanie škvŕn v jednom kroku
- pohodlné použitie
- ľahko skladovateľné
- účinné pri nízkych teplotách a krátkom cykle
- ak používate cykly s predpierkou musíte siahnuť po tekutom alebo práškovom prostriedku
Kapsula je na prvý pohľad expertným riešením na každodenné pranie, pre moderných ľudí, uponáhľanú dobu úplne ideálna. Zvládla dokonale oprať farebne prádlo, farby boli žiarivé, oblečenie voňavé a čisté, Persil Expert 4-v-1 si poradil so škvrnami od kávy, futbalovým dresom od trávy aj stopami od make-upu.
Odporúčam každému, kto má rad novinky s viaczložkovým efektom a chce ochrániť svoje oblečenie aby si zachovalo dlhú životnosť.
pekne vonia, dobre čistí
Persil Discs Expert Stain Removal kapsule 34 PD
Laura
Pridané: 20. júna 2024
(naposledy upravené 2. októbra 2024)
- Krasne vonave pradlo
- Biele obliecky boli este belšie
- Škvrny boli odstranene
Odporucam prva skusenost s pods a velmi som spokojna. Urcite este kupim dalsie balenie
- Kvalita tovaru
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »