Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety
Anonym
Pridané: 10. júna 2024
(naposledy upravené 3. októbra 2024)
- Krásna svieži vôňa
- Farby zostávajú pekné a živé
- Chemické zloženie
Produkt sa mi veľmi páči, aj cena aj vôňa :)
henazka
Pridané: 8. júna 2024
(naposledy upravené 9. júna 2024)
- Aj keď som prala len pri teplote 20°C. S výsledkom som veľmi spokojná, vidím, že farby sa rozjasnili a prádlo je žiarivejšie a príjemne voňavá aj práčka je čistá, bez zápachu.
Tieto kapsuly majú 100 % - ný recyklovateľný obal a okrem toho 92 % ich zložiek je biologicky odbúrateľných. To je pozitívny príspevok k vplyvu na životné prostredie. (Krabica v ktorej sú kapsule je papierová a kapsule sa pekne v práčke rozpustili)
- Výborne čistí bielizeň
- Krásne vonia bielizeň
- Perie pri nízkych teplotách
- Nemusím nosiť prášok, aviváž a čistič práčky
Mám rada pracie tablety. Sú skladné, efektívne a ekologické. Persil Expert má navyše zosilnený prací účinok a tak perie aj veľmi znečistenú bielizeň pri nízkych teplotách.
Je teda efektívny aj ekologický, nezaberá veľa miesta a určite by som bola rada, keby ľudia videli jeho prínos.
Ak si spočítate, koľko dáte za prášok, aviváž, čistiace tablety do práčky a elektrinu, tablety vyjdú najlacnejšie.
Je vhodný na akúkoľvek bielizeň, takže nepotrebujete ani špeciálne prípravky na špeciálnu bielizeň. Jeho univerzálnosť je naozaj výnimočná.
Anonym
Pridané: 5. júna 2024
(naposledy upravené 26. septembra 2024)
- Len hodite do bubna a hotovo
Odporucam tieto kapsuly su skvele pradlo vonia dlho a krasne flaky zmizli ,len hodíte do bubna a hotovo .. odporucam ich dostala spm na testovanie ale uz som ich aj zakupila leno su skvele
- kapsule na pranie
čiste vonave pradlo.
vyhodna cena
Klasika pomer cena /kvalita používam pravidelne
- kvalitný produkt
- vynikajúca cena na Dr. Max
- ekonomické balenie
- vôňa slabá, perie normálne
- vyhodna cena vacsieho balenia
- zarucena kvalita
Som spokojná s tovarom.
Dobre sa s nimi manipuluje a dobre perú aj niektoré škvrny čo je náročné vyprať
- som spokojná a kupila som aj mame aj dcere
cena,kvalita super proste persil
- pomer cena kvalita
- znacka
- Super ďakujem
- Sú výborné
Vynikajúci , používaného už roky
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »