Najnovšie recenzie zo sekcie Pracie kapsule a tablety
- jednoduchosť
- rozpustnosť kapsule
- ostránenie škvŕn
Na Kapsulách od Persil oceňujem najviac to ako sa dobre rozpúšťa. Vždy som používala častejšie klasicky gélový prášok, aj aviváž a kapsule menej. Častokrát sa mi stalo, že sa niekedy kapsula nerozpustila a ostalo to na oblečení, s Persilov sa mi to nestalo. Super bolo aj to, že odstránilo fakt všetky škvrny, čo niekedy pri kapsulách nie je zaručené :)
- Páči sa mi a som dosť spokojný alergikom by som odporúčal na dlhšie obdobie,
- Páči sa mi
- Kapsule
Kapsule persil som vyskúšal na biele prádlo nakoľko sa mi zdalo že je dosť tmavšie, nieje ako nové !milo ma prekvapilo.Tricka ktoré mám už niekoľko rokov a ktoré som nepoužíval dosť oživili farbu a ožili,taktiež aj vôňa bola veľmi príjemná.Vyskusal som aj nohavice ktoré boli poliate olejom síce pustili ale až na vysokej teplote a opakovanom praním .Som spokojný.
- Krásna vôňa
- Čistota
- Rýchle dávkovanie
- Zachovanie farieb
- Odstránenie aj zažratých škvŕn
- Výborný komfort pri manipulácii s nimi
- Nenašla som žiadne negatíva
Tieto kapsuly na pranie ma fakt presvedčili, perie sa s nimi komfortne, nehrozí vyliatie pracieho gélu, iba vložím do bubnu a bielizeň mi krásne vypralo, odstránilo mi aj zažraté škvrny, farby zostali zachované, krásne čistá a voňavá bielizeň je znakom, že skutočne fungujú ako majú, za mňa veľká spokojnosť, každému ich odporúčam,
- Jednoduchosť aplikácie
- Skvelé odstránenie škvŕn
- Zachovanie farieb oblečenia
- Príjemná vôňa
Kapsuly na pranie Persil nielenže vynikajúco odstraňujú škvrny z oblečenia, ale navyše Vás poteší aj fakt, že farba Vášho oblečenia zostane zachovaná. Použiť ich zvládne naozaj každý a milo Vás prekvapí aj vôňa, vďaka ktorej by ste najradšej prali od rána do večera.
- Jednoduchosť používania
- Efektívne čistenie
- Spoľahlivosť
- Dôveryhodná značka
- Vyššia cena
- Nevhodné na ručné pranie
- Nevhodné na hodvábne prádlo
Po niekoľkých týždňoch používania Persil 4v1 práškových kapsúl som veľmi spokojný/a s ich výkonom. Jedným z najväčších plusov je ich jednoduché použitie. Stačí jednu kapsulu vložiť do bubna práčky a zapnúť cyklus prania. Toto uľahčuje pranie a eliminuje potrebu merať prášok.
Čo sa týka čistenia, Persil 4v1 si dobre poradil s rôznymi škvrnami na mojich odevoch. Odstránil aj tie ťažké, ako napríklad škvrny od jedla alebo trávy.
Ochrana farieb je ďalším veľkým plusom týchto kapsúl. Moje farebné oblečenie zostáva žiarivé a farby sa nevyblednú, čo ma teší, pretože tak môžem zachovať vzhľad mojich obľúbených kúskov.
Na druhej strane, ceny týchto kapsúl sú trochu vyššie v porovnaní s tradičným práškom na pranie. Ale za kvalitu, ktorú poskytujú, si myslím, že stojí za to investovať.
- Rozloženie kapsule
- Čisté prádlo
Kapsule Persil Discs 4v1 ma milo prekvapili. Najmä úžasná, svieža vôňa prádla bola cítiť už pri praní a zostala aj po vysušení prádla. Netreba už použiť aviváž ani parfém. Kapsula sa celá rozložila aj pri nízkej teplote a zbytok nezostal na oblečení ako pri iných výrobkoch. Oblečenie bolo čisté a dobre vypraté.Vrelo odporúčam vyskúšať.
- Dobre perie
- Voňavé prádlo
- Počet kusov
Kapsule na pranie sú veľmi šikovné na použitie. Stačí ich hodiť do bubna pračky (na spodok) a na ne hodiť prádlo. A môže sa prať. Nemusíte nič odmeriavať na štuplíky atď. Kapsule sú tiež veľmi účinné, prádlo je čisté, voňavé. Kapsule sú také jednoduché na používanie, že vie prať aj môj 11 ročný syn.
- Odstránenie škvrn bez predprania
Kapsuly persil som použila na biele prádlo, bežne biele ponožky dávam na predpierku. S výsledkom som bola spokojná, ponožky okrem iného aj pekne voňali. Určite ich odporúčam používat aj na prádlo ktorému dáte zabrať počas športu, odstránilo zápach a prádlo krásne voňalo.
- Áno
Za seba tieto gélové kapsule Persil DISCS 4iv1 odporúčam, keďže sa mi veľmi páči, že ich stačí hodiť do bubna a netreba žiadnu aviváž a prádlo je mäkké a prevoňané úžasnou vôňou .Musim povedať, že si kapsule vybojovali svoje miesto v našej domácnosti aj napriek vyššej cene a neskutočne sa mi zapáčilo
- Ze práve mňa si vybrali a poslali mi vzorky som veľmi spokojná.
- Prádlo po oprani persilu veľmi krásne vôní
Kapsuly Persil používame už dlhšie,ked mi prišiel e-mail že mi pošlú vzorky, tak som sa veľmi potešila. Vždy, keď ideme dať prať prádlo, tak moja dcérka sa teší že mi môže pomôcť. Keď je prádlo v práčke, tak práve moja dcérka hodí kapsulu Persil, keď sa prádlo operie tak krásne vonia. Sme spokojný.
Celá naša rodina.
- Praktickosť
- Nemám výhrady
Pracie kapsule Persil universal disc 4 in 1 sú kapsule ,ktoré odstraňuje škvrny už pri nízkej teplote, prádlo je krásne prevoňané a mäkké. Farby zostávajú žiarivé a zachovalé. Sú šetrné k bielizni a zároveň uľahčujú prácu v každej domácnosti, čiže aj komfortné.
- 100% rozpustnosť kapsúl
- bez nutnosti dávkovania pracieho prostriedku
- recyklovateľný obal
- voňavé a čisté prádlo + práčka
- ochrana farieb prádla
- žiadne škvrny
- možnosť prania aj pri nízkych teplotách
- každá kapsula je zabalená samostatne
Kapsuly na pranie Persil DISCS 4 v 1 deep clean sú šetrné k našej planéte, pretože obal je 100% recyklovateľný. Nakoľko sa ľahko rozpustia, umožňujú dokonalé pranie aj pri nízkych teplotách. Účinne odstraňujú škvrny, osviežujú prádlo a chránia jeho farby, aby nezošediveli. Vďaka svojmu účinnému zloženiu, kapsuly prenikajú nielen hlboko do prádla ale bojujú aj proti zápachu vychádzajúcemu z práčky.
- nádherná vôná
- odstraňuje škrvny
Pranie s kapusalami Persil Disc je hračka. Ich používanie je veľmi jednoduché. Kapsulu spolu s oblečením vložíme do práčky a hotovo.Výsledkom je čisté a nádherné voňavé oblečenie. Kapsule si poradia aj s tými najhoršími škvrnami ako je tráva a to bez predpierania.
- Eko zloženie
- Účinnosť
- Čisté prádlo
- Sviežosť
Dokonalosť jedným slovom.
Úžasné vyperie prádlo aj pri nízkych teplotách. Neskutočne krásne vonia.
Prádlo ostane dlhú dobu krásne svieže a voňavé.
Je to úžasný práci prostriedok. Určite nebudete sklamané ak sa preňho rozhodnete. Odporúčam Persil Caps 4 in 1
- Nádherná vôňa
- Praktické balenie
- Oživí to farbu
- Pri krátkom právom programe zostávajú kúsky na oblečení
Už po otvorení a vybratí z obalu bola cítiť nádherná vôňa. Samozrejme cení sa aj praktické balenie. Pri kapsulách nieje treba žiadna aviváž. Prádlo je krásne čisté. Jedinou nevýhodou je to, že pri krátkom programe sa kapsula nerozpustí celá, a kúsky zostanú na oblečení.
- Obal
- Vona
- NIC
Kapsuly na pranie Persil su velmi krasne vonave a zaroven ucinne .Spravia dokonalú a hygienickú čistotu mojej bielizne. Odstraňili najodolnejšie škvrny a zároveň boli a sú šetrné k oblečeniu.Pri vyhodenie do práčky a zapnutí krásne penili a rozvonali celú kúpeľňu.
Skryť
- Krásne prevoňané prádlo
- Sýtosť farieb zachovaná
- Vypral všetky škvrny
Kapsule sú za mňa úplne super, krásne mi prevoňali prádlo, vyprali nastbé škvrny a kapsula sa rozpustila aj na nižšej teplote 30°C čo som bola milo prekvapená. Sýtosť farieb zostala taká aká bola, ešte krajšia. Komfort použitia je za mňa o dosť lepší, nemusím dávkovať tekutý prací gél, kapsulu len šupnem do práčky a periem
- Odporucam vrelo Páči sa mi to ?
KAPSULE PERSIL DISCS 4V1 A OBRÚSKY K2R COLOUR zodpovedajú mojej predstavu o dokonalom praní.Bielizen, tričká dokonale vyprate, voňavé aj bez pridania aviváže.Dost znečistené botasky prane na nízkej teplote tiež dokonale vyprate,ako nové.Vrelo odporúčam.
- Učinnosť
- Sila
- Čistota
- Odolne škvrny sú fuč
- Vôňa
Prací zázrak Kapsle Persil Discs 4in1 robia pranie jednoduchým a účinným. Jednoducho vhodíte 1 či 2 (pri väčšom množstve prádla) kapsle do bubna práčky, vložíte špinavé prádlo a pustíte program. Prádlo bude krásne čisté a voňavé. Žiadne odmerky nie su už viac potrebné.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »